Panorama Consult

-  udsigt til indsigt

 
 

Hvis du er i job, men mangler en professionel sparringspartner i forbindelse med din videre karriere eller du gerne vil påbegynde efter- og videreuddannelse, så kan karriererådgivning være noget for dig. 


Der kan være mange grunde til, at du kunne tænke dig, at have en sparringspartner i forhold til dit videre arbejdsliv. Forløbet tager derfor udgangspunkt i din situation og behov, og der er fuld fortrolighed i forbindelse med forløbet. Vi arbejder typisk med dine faglige og personlige kompetencer samt værdier i forhold til at afdække dit fundament og dine udviklingsønsker  - herunder balance imellem arbejds- og privatliv. I forbindelse med forløbet udarbejdes en karriereudviklingsplan i overensstemmelse med dine mål både på kort og lang sigt. Forløbet kan indeholde en personprofilanalyse.


Karriererådgivning for dine medarbejdere

Hvis du har en medarbejder eller leder, som du gerne vil støtte med et professionelt rådgivningsforløb, hvor der skal arbejdes med særlige ønsker til udvikling, kan karriererådgivning være en mulighed. I et sådant forløb er der tid og ro til fordybelse og refleksion samt mulighed for at træne særlige situationer og udvikle bestemte kompetencer, som det er påkrævet at have og kunne håndtere i jobbet.

 

Karriererådgivning

Værdier  Helhedsorienteret   HR Panorama  Karriere   Job  Etik

Rekruttering  Genplacering   Trivsel  Foredrag    Vision   Ledelse   Kurser

                      LEDELSE          REKRUTTERING       


          GENPLACERING          KARRIERERÅDGIVNING


                        KURSER          FOREDRAG